Kropsmassage

Hvis du lider af f.eks. ømhed, træthed eller hyppige hovedpineanfald, er kropsmassage en meget effektiv – og behagelig – behandlingsform.

Jeg vil arbejde i dybden med de områder, hvor der er spændinger eller smerter, og ofte vil jeg give dig øvelser, som du kan arbejde videre med derhjemme. Som regel har massage i kombination med øvelser en mærkbar effekt.

Du kan også vælge massage, når du har brug for at opleve ro, velvære og opmærksomhed. Hvis du har lyst, kan jeg også lære dig afspændings-teknikker, som du kan have glæde af i det daglige.

Når jeg masserer, arbejder jeg i naturligt samspil med dit åndedræt og i tæt dialog med dig. Hermed bliver du bevidst om, hvordan du kan få bedre forbindelse til kroppen – og ikke mindst hvordan du kan bruge åndedrættet som hjælp til afspænding..

Med massage vil du modtage omsorg og samtidig opnå større kropsbevidsthed – og dermed opleve mere vitalitet og bevægelsesfrihed i hverdagen.

Jeg har masseret på virksomheder, bl.a. på Novo Nordisk, TDC og på Amnesty International, og siden 2002 har jeg haft egen klinik med beliggenhed tæt på Københavns centrum. Jeg arbejder både med fysiurgisk massage og afspændende, intuitiv massage, alt efter den enkeltes behov.

Min massage er desuden inspireret af min videre uddannelse som Rosenterapeut.

Læs mere i menupunktet Rosenmetoden 

 Kropsmassage

Rosenterapeut Dorrit Stender-Petersen | Gotvedinstituttet - Vodroffsvej 51, 1900 Frederiksberg C  | Tlf.: 3323 6163 | dorritstender@hotmail.com