Profil

Min store interesse har altid ligget i samspillet mellem krop og psyke. Jeg har beskæftiget mig med selvudvikling gennem mange år, i længere forløb og under forskellige terapiformer. Personligt har jeg oplevet det mest givende, når terapien integrerer krop og psyke.

Jeg er født i 1957. I 2002 blev jeg bevægelsesunderviser og eksamineret massør fra den tre-årige uddannelse på Gotvedinstituttet. Herefter har jeg undervist i bevægelse og afspænding, bl.a. på Gotvedinstituttet samt givet massage på virksomheder og i min egen klinik.

Efterhånden som jeg udviklede mig som massør, fik jeg lyst til at fordybe mig i dette kropsarbejde.

Og så en dag opdagede jeg, at Rosenmetoden eksisterede. Her fandt jeg endelig en behandlingsform, der bygger bro mellem krop og psyke. Når jeg giver – eller modtager – en Rosensession, bliver jeg stadig forundret over den transformerende kraft, der ligger i at arbejde med Rosenmetoden.

Jeg blev certificeret Rosenterapeut i 2008 og har lige siden haft klinik på Gotvedinstituttet, tæt på det indre København Jeg er medlem af Rosenterapeutforeningen og dermed underlagt dennes etiske regler. Jeg deltager i efteruddannelseskurser, og jeg er desuden godkendt til at give Rosensessioner til studerende på Udannelsen for Rosenterapeuter.

Jeg er uddannet skuespiller fra Skuespillerskolen ved Odense Teater i 1987. Som skuespiller arbejder jeg i dag fortrinsvis med kommunikationstræning samt med speak og indlæsning.

Februar 2014 færdiggjorde jeg uddannelsen som facilitator indenfor systemisk familieopsitlling v/ Bert Hellinger. Dét kan du læse mere om på www.isfo.dk

Jeg har for nylig afsluttet et længere kursusforløb i Sjæle(om)sorg.

Og jeg arbejder som frivillig i Offerrådgivningen, hvor vi gennemgår en grundig træning og løbende modtager supervision og efteruddannlse.

 Profil

Rosenterapeut Dorrit Stender-Petersen | Gotvedinstituttet - Vodroffsvej 51, 1900 Frederiksberg C  | Tlf.: 3323 6163 | dorritstender@hotmail.com